top of page
whisky proeverij 2023-3.jpg

      Is volgeboekt

Op zaterdag 22 april 2023 zal in Dorpshuis de Stek in samenwerking met WolfDrams wederom een Whisky Proeverij worden gegeven.  

WolfDrams is een initiatief van Max de Wolf, hij is een fervent Whisky liefhebber en door de jaren heen is zijn Whisky hobby steeds verder uit de hand gelopen.

Hij mag zich inmiddels een gecertificeerd Whisky Ambassador noemen en men kan hem regelmatig vinden op door hem georganiseerde Whisky Proeverijen of op Whisky Festivals waar hij afwisselend voor of achter de stands te vinden is. 

Tijdens de Whisky Proeverij van 18 februari gaan we een 6-tal Schotse Whisky’s proeven en zal er ook de nodige informatie over het Whisky proces en de wijze van het proeven worden gedeeld. Natuurlijk zal ook voor wat versnaperingen bij de Whisky’s worden gezorgd. 

Ook willen we het vooroordeel dat Whisky een “mannen drankje” is de wereld uit helpen en we nodigen dan ook graag vrouwelijke deelnemers uit om zich voor deze Whisky Proeverij in te schrijven.

Al met al een mooie gelegenheid om (nader/opnieuw) kennis te maken met het fenomeen Whisky en er gezamenlijk een mooie middag van te maken. De kosten voor deze Whisky Proeverij is € 25,- per persoon en er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus reserveer op tijd een plekje.

Locatie is Dorpshuis de Stek, Op Den Hoef 36, 1613 LA Grootebroek

Datum is Zaterdag  22 april 2023,
inloop vanaf 14:30 uur en de Whisky Proeverij start om 15:00 uur en zal ongeveer 2 uur duren.

Aanmelden: destekkarin@ziggo.nl

Verder wijzen we de deelnemers er nog op dat we verantwoordelijk alcohol gebruik hoog in het vaandel dragen en dat de deelnemers hier rekening mee houden met hun wijze van vervoer naar en van Dorpshuis de Stek.

bottom of page