De Top2000 avond op zaterdag 28 december. Thema: ‘ The videoclips’.

Alweer de negende editie van de top2000 avond in de Stek. De avond begint traditioneel met het quizgedeelte waaraan dt jaar maximaal 50 teams deelnemen. Voor de winnende teams zijn er weer mooie prijzen te winnen en het beste team gaat uiteraard weer met de wisselbeker naar huis. Tijdens het quizgedeelte is het publiek van harte welkom in het bargedeelte om al in de stemming te komen. 

Na het quizgedeelte (rond 21:00) heeft het publiek ook toegang tot de zaal. De avond zal vervolgens in het teken staan van de meeste iconische videoclips aller tijden. Een fenomeen dat zijn intreden definitief deed in de jaren tachtig. De jeugd van toen kon bijvoorbeeld wekenlang in spanning uitkijken naar de videoclip ’ Thriller’ van Michael Jackson die voor het eerst in Nederland bij Veronica op TV werd uitgezonden. 

Andere iconische clips die tijdens de top2000 te zien en horen zullen zijn, zijn o.a. Madonna (Living like a prayer), Spice Girls (Wannabe), Marilyn Manson (The beautifull people), De Staat (Witch Doctor), Aha (Take on me), Jamiroquai (Virtual Insanity), The Prodigy (Firestarter), Frank Boeijen Groep (Zwart Wit), en nog vele andere. En dat allemaal onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellige eindejaarssfeer. Uiteraard ontbreekt ook de Swingo niet waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn.

Entree voor het publiek is € 3 p.p. (inclusief twee swingokaarten).