top of page

Sjeemlezz

“Sjeemlezz” oftewel “Schaamteloos”, dát is wat deze 8 enthousiastelingen in eerste instantie willen overbrengen. Leuke muziek van deze tijd of juist uit de jaren ’80, rock, ‘ballad’, feest of akoestisch, verkleed óf niet, Engels of juist Nederlandstalig, met een live band óf meezingen met een band; ze draaien hun hand er niet voor om!

Afgelopen jaren hebben ze met veel plezier op vrijdagavond een optreden verzorgd op het festival Forever Young in Grootebroek. In 2014 werden ze ondersteund door een band die bijeen geroepen is voor het festival “The Banned Streakers from the Showcase”, bestaande uit gerenommeerde muzikanten uit de Streek e.o.

De jaren daarvoor zongen ze met een speciaal in elkaar gedraaide band mét video en werden ze begeleid door dansschool “Joost van Eijk-Art”. En dát is wat ze willen: net even wat anders.

 

“Sjeemlezz”, wat opgericht is in 2010, oefent sinds begin 2014 op dinsdagavond in De Stek. Daar wordt hard gewerkt aan een leuk repertoire om een gezellige, muzikale avond te verzorgen.

Hou de bladen dus in de gaten en tot ziens!

bottom of page