top of page
Poster fietstocht 2024.jpg

Voor de vierde keer organiseren we dit jaar weer een fietspuzzeltocht.

Deze fietstocht vindt plaats op zaterdag 29 juni.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer gekozen voor een totaal andere route door ons mooie West-Friesland. We rijden door lieflijke dorpjes afgewisseld met prachtige landschappen.

Onderweg stappen we ook een paar keer af om even op adem te komen.

Natuurlijk is het onderweg opletten geblazen omdat er ook een aantal vragen zijn om op te lossen. De fietstocht brengt ons dit jaar ook weer bij Buysman kruiden in Andijk. Dit keer niet voor de kruiden, maar om punten te verzamelen. Wat dat is laten we nog even ongewis. Voor de beste fietspuzzelaars liggen er een paar leuke prijzen klaar. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het opknappen van de damestoiletten. Deze zijn wel aan een stukje renovatie toe. Door vrijwilligers wordt deze klus aangepakt.

Dit soort acties zijn nu eenmaal nodig om de exploitatie van ons mooie dorpshuis rond te krijgen. Als iedereen die De Stek een warm hart toedraagt een steentje bijdraagt gaat dat zeker lukken. We hopen en verwachten in ieder geval een mooie gezellige dag met prachtig weer. Bij terugkomst wacht een terras waar nog even nagepraat kan worden.

Opgave kan via destekkarin@ziggo.nl

De kosten zijn 15 euro pp. Incl een hapje en een drankje.

bottom of page