top of page

Zaterdag 18 en Zaterdag 25 maart

EURIPIDES met de uitvoering - Hulp op de eerste hulp

foto euripides.jpg

Gelukkig zijn de repetities voor toneelvereniging Euripides uit Grootebroek weer bijna als vanouds, mogen de spelers weer lekker samen repeteren.

Dat gebeurt ook met veel plezier! 

Dit jaar is gekozen voor het komische stuk HULP OP DE EERSTE HULP door Henk Roede.

 

Klucht in drie bedrijven

Wat je zelf liever niet aantreft binnen de deuren van een medisch centrum, komt hier wel allemaal voorbij. Wanneer de oude dokter binnenkort met pensioen zal gaan en zijn geheugen minder wordt, is het wachten op de start van de nieuwe dokter. Echter wanneer deze nieuwe dokter arriveert, begint de ellende. Eigenlijk gebeurden er al wat vreemde dingen op de eerste hulp maar deze nieuwe dokter doet er een groot schepje bovenop. De zusters en de oude dokter doen hun best alles in goede banen te leiden maar dat is niet makkelijk met een manager die het liefst op de golfbaan staat. Dan is er ook nog mevrouw Duinoord die om de haverklap binnenloopt met een nieuwe hulpvraag, is er die stugge patiënt die van alles noteert en observeert, is er die sexy dame die alleen maar oog heeft voor het grote geld en is er die ene patiënt die gehavend binnenkomt maar niet aanspreekbaar is. Wie is deze man? En waar is de nieuwe schoonmaker die er nodig voor moet zorgen dat de boel weer netjes en toonbaar wordt? De hectiek, de uiteenlopende rollen en het snelle spel maken dit stuk een avondje voor veel kijkplezier en doldwaze grappen.

 

Kaarten

De voorstellingen zijn op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart om 20.00 uur in Dorpshuis De Stek. Kaarten: voorverkoop € 7.00 euro (dorpshuis De Stek) of euripidesgrootebroek@gmail.com en aan de zaal € 8.00 euro.

bottom of page